O nas

Glavna dejavnost podjetja PROLOCO MEDICO d.o.o. je trgovina z medicinskimi in ortopedskimi pripomočki in z njimi povezane storitve.

Naš program obsega širok spekter kvalitetnih produktov kot so:

KAJ VAM NUDIMO

Posebna ponudba so ortopedska obutev narejena po meri, za vse vrste težav in oblik ortopedskih bolezni, preventivni ortopedski natikači, ortopedske cokle, ortopedski vložki in ostali ortopedski pripomočki.

Nismo pa pozabili na ortopedske vzglavnike, ustno kozmetiko, intimno higieno, antirepelente, naravno kozmetiko. V naši pestri ponudbi se najde tudi topli program za mrzle zimske dni, za najmlajše pa poskrbimo s pestrim otroškim programom, ki vsebuje različen izbor stekleničk za dojenčke, različne anatomske dude, plenice in ostali otroški proizvodi.

V naših trgovinah vam lahko ponudimo tudi zdravila, ki so registrirana za prodajo v specializiranih prodajalnah, tablete, kapsule, dražeje, kapljice, praški, napitki, čaji, vitamini, minerali ipd. 

Medicinsko osebje bo pri nas našlo zaščitna sredstva – halje, hlače, majice, srajce, tunike očala, maske, rokavice ipd. tudi pregledovalne lučke, stetoskope, skalpele ipd. Športniki lahko izbirajo med bandažnimi trakovi, podbandažno peno, hladilnimi spreji, ogrevalne in hladilne kreme, perilo za šport, ščitniki za kolena in komolce ipd.

Proloco Medico je dinamično in strokovno usposobljeno podjetje, ki: