šport gel 100 ml

9,96

Sport Lavit Sport gel je športni gel, ki je namenjen poživljanju kože, jo regenerira ter jo razneži.
Sport Lavit športni gel je do kože izredno toleranten, nudi prijeten osvežilen učinek ter je primeren predvsem za nanos na zelo obremenjen predel mišic, sklepov te povsod tam, kjer je možnost za povečano obremenitev muskulature večja.

Šifra: 396020 Kategorija:

Opis

Gel je namenjen predvsem regeneraciji poškodovanih predelov mišičnega tkiva, ki ga s svojim hladilnim učinkom izrezito hladi in pomiri. Gel je namenjen lajšanju in hlajenju topih poškodb in velja kot učinkovita podporna terapija.
Sport Lavit Sport gelje nujna potrebščina vsakega pravega športnika, saj lahko z njim tretira vsako še tako majhno poškodbo, ki je topa – učinkovit je tudi pri vetju kit, pri teniškem komolcu, s pridom pa ga uporaite tudi v primeru pikov komarjev, žuželk in drugih insektiv.

Gel naj se nanese na področje kože, ki je obremenjeno zaradi fizične obremenitve. Poskrbite, da gel dobro vtrete v površino kože in da se le-ta dobro vpije v površino. Gel lahko uporabljate vse dokler simptomi poškodbe trajajo oziroma največ 30 dni. V kolikor bolečina vztraja pa se posvetujte z zdravnikom.
Gel ne nanašajte v sluznice, saj je lahko občutek neprijetno boleč.
Izdelek vsebuje sestavine, ki hladijo, med drugim tudi mentol ter metino olje.

Slovenian English
Ni izdelkov

Pri naročilu nad 50€ je dostava BREZPLAČNA . Opusti