SKATLA_Sedaton-2-897x1292
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

SEDATON HTP 200 MG (20 kapsul)

5 HTP je naravna podpora dobremu razpoloženju za boj proti tesnobi in nespečnosti. Kot glavni predhodnik tvorbe serotonina v telesu znanstveno dokazano povečuje raven serotonina ter na takšen način spodbuja pozitivno razpoloženje, lajšanje tesnobe in boljši spanec.

12,88 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis

VONpharma predstavlja inovacijo – najmočnejši 5-HTP na tržišču!

Švicarska formula

5 HTP je naravna podpora dobremu razpoloženju za boj proti tesnobi in nespečnosti. Kot glavni predhodnik tvorbe serotonina v telesu znanstveno dokazano povečuje raven serotonina ter na takšen način spodbuja pozitivno razpoloženje, lajšanje tesnobe in boljši spanec. Za izboljšano delovanje je inovativnemu izdelku dodan magnezij, ki prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in predvsem vitamina B12 in B6, ki klinično dokazano izboljšujeta pretvorbo serotonina. Inovativna, naravna  formulacija namreč vključuje visok odmerek vitamina B6, ki je glavni faktor potreben za pretvorbo 5-HTP v serotonin. Sedaton HTP je tako edinstven, znanstveno garantiran naravni način tvorbe pozitivnega seratonina brez uporabe zdravil in s tem ne povzroča odvisnosti in drugih nezaželjenih učinkov! Popolnoma naraven izdelek je pridobljen iz semen rastline Griffonia (afriški črni fižol). Je brez GSO, brez glutena in ne vsebuje umetnih polnil.

VONpharma – čista kvaliteta!

Aktivne sestavine v 1 kapsuli:

5-HTP (L-5-Hydroxytryptophan) 200 mg
MAGNEZIJ 80 mg (22%*)
Vitamin B6 3mg (214%*)
Vitamin B12 10 μg (400%*)

*priporočen dnevni vnos

Dnevni vnos: 1 kapsula dnevno po potrebi.

Neto količina: 20 kapsul v blistrih

Sestavine: izvleček semen Griffonia simplicifolia (5-hidroksitriptofan (5-HTP)), magnezijev oksid, kapsula (želatina, barvilo: titanov dioksid), mikrokristalna celuloza (polnilo), magnezijev stearat (sredstvo proti sprijemanju), piridoksin hidroklorid (vitamin B6), silicijev dioksid (sredstvo proti sprijemanju), cianokobalamin (vitamin B12).

Opozorila:

Shranjevati na suhem prostoru in sobni temperaturi 15ºC-25ºC zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo je namenjeno odraslim osebam in ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

PROLOCO MEDICO - PRIPOROČA

CoaguChek XS system (PRNewsFoto/Roche Diagnostics)

811,34 

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.