Search
Close this search box.

Protibolečinski aparat – laser HANDY CURE 5V

Handy Cure je certificiran medicinski pripomoček izraelskega podjetja Medical Quant Ltd, ki temelji na sinergijskem terapevtskem učinku štirih klinično dokazanih metod: nizkonivojske pulzne laserske svetlobe, pulzne infrardeče svetlobe, vidne rdeče svetlobe in statičnega magnetnega polja. Uporaba teh metod v eni napravi omogoča hitro in učinkovito zdravljenje v razmeroma kratkem času.

 • Neboleče in neinvazivno zdravljenje
 • Brez stranskih učinkov
 • Varno in enostavno za uporabo
 • Kompaktna velikost
 • Certificiran medicinski pripomoček

Handy Cure je terapevtski pripomoček, ki temelji na principu pulznega laserja nizke moči.

 

KATEGORIJA:

297,68 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: [wc_price_history]

Opis

 • Pospešuje obnovo in rast celic – Laserska svetloba pospešuje obnovo in rast celic.
 • Protivnetni učinek – Laserska svetloba zmanjšuje otekline zaradi modric ali vnetja sklepov, kar izboljša gibljivost sklepov.
 • Pospešuje celjenje ran – Laserska svetloba spodbuja razvoj fibroblastov (osnovnih celic vezivnega tkiva) in pospešuje sintezo kolagena v poškodovanem tkivu.
 • Poveča presnovno aktivnost- Večja proizvodnja specifičnih encimov, več kisika in delcev hrane za krvne celice, kar povzroči večjo proizvodnjo osnovnih virov hrane za celice.
 • Zmanjša nastajanje vlaknatega tkiva – Laserska svetloba zmanjšuje nastajanje brazgotin pri urezninah, opraskaninah, opeklinah ali brazgotinah po kirurških posegih.
 • Poveča aktivnost ožilja – Laserska svetloba povzroči začasno vazodilatacijo (razširitev krvnih žil), tako da poveča pretok krvi na poškodovanem območju.
 • Spodbuja delovanje živcev – Počasno celjenje delovanja živcev v poškodovanem tkivu lahko povzroči “mrtve” okončine ali otrpla območja. Laserska svetloba pospeši proces povezovanja živčnih celic in pomaga oživiti otrpla mesta.

Handy Cure je medicinska naprava, ki združuje nizko raven impulzivnega laserskega sevanja (Laser razreda 1M, moč 0,4 do 1,4 mW, sevanje 900 +/- 50 nm), infrardeče sevanje (moč 30–90 mW, sevanje 860–960 nm), vidno rdečo svetlobo (moč 2–10 mW, sevanje 600–740 nm) in statična magnetska polja (25–45 MT). Medical Quant je edino podjetje, ki proizvaja napravo, ki združuje sinergistične terapevtske učinke teh štirih načinov, vključno z vsemi temi vrstami sevanja v eni napravi, kar omogoča, da Handy Cure doseže hitre klinične učinke v relativno kratkem času.

Tehnologija Medical Quant je učinkovita predvsem v primerih, ko so tkiva vneta. Vnetje celičnega tkiva je posledica zmanjšane mikrocirkulacije, kar spremeni količino krvi, ki pride do celic, kar vodi v ishemično poškodbo. Vsak vpliv, ki skrajša čas ishemičnega stanja, bo imel pozitiven vpliv na potek bolezni in spremljajoče bolečine.

Medical Quant izboljšuje mikrocirkulacijo, odstranjuje toksične odpadke iz obtoka in izboljšuje dostavo kisika v hipoksične celice, vse to med nekaj sejami obsevanja bolečih tkiv. Posledično se tkivo zaceli in bolečina izgine. Ti rezultati so doseženi s kemičnimi procesi v celicah, odgovornih za biofotone, kar vodi v obnovo proizvodnje energije (ATP) in ponovni zagon vseh prizadetih celičnih funkcij. Medical Quant je neinvazivno, brez zdravil, neboleče in neoperativno zdravljenje, ki predstavlja začetek novih modernih pristopov v sodobni medicini.

Uporaba Handy Cure povečuje hitrost, kakovost in moč obnavljanja celicnega tkiva, povečuje oskrbo s krvjo v prizadetem območju, spodbuja imunski sistem, spodbuja živčne funkcije, tvori kolagen in mišična tkiva, pomaga pri tvorbi novih zdravih celic in tkiv ter pospešuje hitrejše celjenje ran in tvorbo koagulacije. Ta metoda lahko prinese pomembne rezultate tudi pri starejših ali bolnikih s kronično boleznijo ali poškodbo celic, tudi v primerih, ki so bili prej številjeni kot obupni.

Pomembno je poudariti, da terapija s Handy Cure ne izključuje drugega konvencionalnega zdravljenja. Nasprotno, kombinacija obeh pristopov lahko privede do hitre regeneracije in lahko omogoči zmanjšanje odmerkov zdravil.

Varnost Handy Cure je varen. Dokaz je več kot 2000 študij o LLLT (laserska terapija). Uvršča se med laserske naprave razreda I. Ta razred I je klasificiran za laserske naprave, ki predstavljajo minimalno potencialno škodo za uporabnike in so klasificirane kot NSR (Non Significant Risk – nepomembno tveganje) s strani FDA. Priporočljivo ni usmerjati Handy Cure na nosečniški maternici, na srčni spodbujevalnik, in pri zdravljenju obraza je treba uporabljati zaščitna očala.

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.