podporni trak za koleno JUMPER’S KNEE STRAP

Vsestranski pripomoček stalno izvaja rahlo kompresijo na pogačično kito s pomočjo edinstvene cevaste opore. To pomaga zmanjšati nekatere dinamične sile, ki jih povzročata reden tek in skakanje. Neoprenska opora je na obeh straneh obdana z najlonsko oblogo. Popolnoma prilagodljiv trak Velcro® zagotavlja dobro prileganje pripomočka.

NIVO ZAŠČITE II

Napreden nivo zaščite, namenjen za:

blažje do zmerne bolečine v kolenu, povezane s skakalnim in tekaškim kolenom, vnetjem pogačične kite ter osgood-schlatterjevo boleznijo.

Navedeno upoštevajte le kot nasvet, kar nikakor ne nadomešča zdravstvene oskrbe. V zvezi z diagnozo poškodbe in zdravljenjem se vedno posvetujte z zdravnikom.

DOLOČANJE VELIKOSTI TRAKU ZA KOLENO- UNIVERZALNA VELIKOST

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE: Pripomoček perite v topli vodi z blagim pralnim sredstvom, temeljito izperite z vodo in sušite na prostem. Odsvetuje se sušenje v sušilnem stroju ali kemično čiščenje. Za odstranjevanje umazanije in znoja na pripomočku, kar lahko povzroči draženje kože, se priporoča redno pranje.

OPOZORILO: Pripomočka ne uporabljajte na odprtih ranah ali če ste nagnjeni k dermatitisu, alergiji na gumo ali pri težavah s prekrvavitvijo. Če se pojavijo izpuščaji ali druge težave s kožo, prenehajte uporabljati pripomoček. Če se težave nadaljujejo, se posvetujte z zdravnikom.

22,95 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: [wc_price_history]

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.