-20%
20612_Thick-ecru-with-background.jpg

nogavice za mrzle noge REFLEXWEAR

Nogavice, ki vas grejejo brez dodatnih pripomočkov. Nogavice imajo vtkan mineral Celliant, ki deluje grelno.

Več o nogavicah spodaj.

Velikosti:

  • S    35 – 38
  • M  39 – 42
  • L  43 – 46
ŠIFRA: 200011 KATEGORIJA:

13,44 

Počisti

Najnižja cena zadnjih 30 dni: [wc_price_history]

Opis

ReflexWear terapevtske nogavice sodijo med znanstveno napredne nogavice na trgu. Revolucionarna tehnologija je omogočila izdelavo edinstvene preje z minerali. Ta edinstvena preja se imenuje Celliant. Ob pranju se minerali nikoli ne bodo sprali.

Ob razvoju posebne preje se uporablja najnovejša revolucionarna tehnologija. Dolgoletne izkušnje in najnovejša tehnologija so omogočile proizvodnja najbolj udobnih nogavic z izjemno mehkimi ravnimi ploskimi šivi in brez tiščanja.

Znanstveno je dokazano, da Celliant povečuje kisik v telesu, kar lahko poveča zdravje nog na sledečih področjih: vpliva na povečanje vaskularnega toka, pomembno vpliva na prekrvavitev tkiva v stopalu, poveča se nivo kisika v krvi, poveča se proces celjenja ran, pomaga pri zmanjševanju otekanja stopala, lajša bolečine in zmanjšuje nevropatijo, pomaga pri ohranjanju toplote stopala/uravnava temperaturo, ne zavezuje in draži, optimalno udobje, bolj sproščeno spanje.

Reflexwear nogavice bodo osebam z diabetičnim stopalom ter tudi tistim, ki se soočajo s težji in lažjimi poškodbami na nogah in stopalih omogočile boljšo nego (nog in stopal). Posebna metoda pletenja in visoka vsebnost minerala sta razlog za uspeh Reflexwear.

Dodatne informacije

Velikost

, ,

Barva

,

Debelina

,

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.