neoprenski pas za hrbet WAIST TRIMMER

Prilagodljiva opora za hrbet/pas omogoča kompresijo in oporo ter hkrati zadržuje terapevtsko toploto. Mogoče jo je uporabljati tudi kot sestavni del splošnega programa za znižanje telesne teže. Stožčasta oblika in popolnoma prilagodljiv trak Velcro® zagotavljata najboljše možno prileganje. Termični neoprenski trak je na zunanji strani obdan z najlonsko oblogo.

DOLOČANJE VELIKOSTI OPORE ZA PAS

UNIVERZALNA VELIKOST, PRIMERNA DO OBSEGA PASU 127 cm.

NIVO ZAŠČITE I

Osnovni nivo zaščite, namenjen za:

oporo šibkih hrbtnih mišic, manjše obremenitve in napore hrbtnih ali trebušnih mišic. Opora pomaga lajšati bolečine in pospešuje zdravljenje.

Navedeno upoštevajte le kot nasvet, kar nikakor ne nadomešča zdravstvene oskrbe. V zvezi z diagnozo poškodbe in zdravljenjem se vedno posvetujte z zdravnikom.

NAVODILA ZA NAMESTITEV: Potegnite za oba konca in si ju ovijte okoli pasu. Opora se mora za čim večjo učinkovitost tesno prilegati pasu, vendar mora biti še vedno udobna. Opora za pas McDavid je zasnovana tako, da se prilega vsem osebam z obsegom pasu do 127 cm. Za osebe z ožjim obsegom pasu je mogoče po želji skrajšati del traka. Če želite pas skrajšati, uporabite škarje in odrežite del materiala na tisti strani, ki nima traku Velcro. Neopren omogoča poškodovanemu mestu terapevtsko toploto, kar pospešuje zdravljenje in lajša bolečino.

NAVODILA ZA VZDRŽEVANJE: Najprej pritrdite trak Velcro tako, da ga ovijete na pas. Pripomoček perite v topli vodi z blagim pralnim sredstvom, temeljito izperite z vodo in sušite na prostem. Odsvetuje se sušenje v sušilnem stroju ali kemično čiščenje. Za odstranjevanje umazanije in znoja na pripomočku, kar lahko povzroči draženje kože, se priporoča redno pranje.

OPOZORILO: Opora je iz neoprena. Pripomočka ne uporabljajte neposredno na odprtih ranah in ga ne nosite dlje časa, če ste nagnjeni k dermatitisu, alergiji na gumo ali pri težavah s prekrvavitvijo. Če se pojavijo izpuščaji ali druge težave s kožo, prenehajte uporabljati pripomoček. Če se težave nadaljujejo, se posvetujte z zdravnikom.

ŠIFRA: 491 KATEGORIJE: ,

34,95 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: [wc_price_history]

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.