Search
Close this search box.
123medical_chatt-tape_1
NOVO

Kinesio trak CHATT-TAPE, 5cm x 5m

Chatt-Tape je hipoalergeni lepilni trak iz zelo kakovostnega bombaža. Prezračevanje v traku Chatt-Tape omogoča dihanje kože, preprečuje nabiranje vlage in pomaga preprečevati izpuščaje. Elastičnost traku je zasnovana tako, da omogoča optimalno prileganje na kateri koli del telesa brez omejevanja obsega gibanja. Za preprečevanje draženja kože in izogibanje nepotrebnemu napenjanju kože se uporablja blago akrilno lepilo, občutljivo na toploto.

 

ŠIFRA: chatt-tape KATEGORIJE: ,

15,50 

Počisti

Najnižja cena zadnjih 30 dni: [wc_price_history]

Opis

Ta trak se lahko uporablja na ustreznih delih telesa za zmanjšanje notranjih bolezni in mišično-skeletnih bolezni telesa, kar vodi do naravnega zdravljenja. Gre za vrsto naravnega zdravljenja, pri katerem se z nanosom traku na skrčeno mišico izboljša prekrvavitev. Predvideva se, da lahko nanos traku na kožo na poseben način spremeni nabiranje in krčenje mišice.

Po nanosu traku se na koži s trakom oblikujejo zvitki, ko se koža in mišice vrnejo v normalen položaj. Ko se koža s to tehniko dvigne, se bolje odvaja tok krvi in limfne tekočine pod njo.

Trak Chatt-Tape je registriran kot medicinski pripomoček razreda 1, izpolnjuje najstrožje zahteve glede kakovosti, je varen za uporabo in ne vsebuje lateksa.

Dodatne informacije

Donjoy

Bež, Črna, Modra, Roza

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.