Immun_450ml_skatla_steklenica
novo
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Immun plus tonik, dr. Steinberger, 450ml

9,90 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: [wc_price_history]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis

Dr Steinberger Immun plus tonik  je prehransko dopolnilo z vitaminoma C in D3 ter cinkom. Temelji na okusnih sokovih iz skrbno izbranega rdečega grozdja, jagod aronije, bezga, borovnic in črnega ribeza. Dodani cink ter vitamina C in D3 podpirajo normalno delovanje imunskega sistema.

Da bi naš imunski sistem ostal učinkovit, naše telo potrebuje dovolj hranil, pomembnih za imunski sistem, kot so cink in vitamina C in D3. Te tri hranilne snovi pomagajo podpirati delovanje imunskega sistema.

Cinka in vitamina C telo ne more proizvajati samo, zato ga moramo redno vnašati s hrano. Telo lahko samo proizvaja vitamin D3, vendar za to potrebuje zadostno količino sončnih žarkov na koži. V temnejših jesenskih in zimskih mesecih je lastna proizvodnja manjša, s tem pa je povečana potreba po dodajanju vitamina D3 . Cink, vitamin C in vitamin D3 so v Immun plus toniku dodani  v zadostnih količinah, da podpirajo normalno delovanje imunskega sistema.

Prehransko dopolnilo temelji na naravnih, visokokakovostnih sokovih, je brez dodatkov konzervansov, sladil, arom ali barvil in je prijetnega, sadnega okusa. Vsebuje smiselno kombinacijo hranil, ki so pomembna za naš imunski sistem, cink pa je dodan v oblik glukonata, kar omogoča dobro absorpcijo. Primeren je za vegane.

PROLOCO MEDICO - PRIPOROČA

- 20%
4787X_393_01

47,02 

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.