Search
Close this search box.
01-3016W5
ZZZS

Hodulja s kolesi Kid-Man

Hodulja s kolesi je prilagojena za vsakodnevno gibanje v zaprtih prostorih ali na prostem za uporabnike, ki tehtajo do 130 kg.

ŠIFRA: 01-3016W5 KATEGORIJE: ,

52,10 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: [wc_price_history]

Opis

Okvir ima sprednja kolesa velikosti 12,5 cm, prodaja se v celoti sestavljen in pripravljen za uporabo. Če ga želite razstaviti, se z rokami primite za oblazinjeni podpori in počasi upogibajte obe podpori v nasprotnih smereh, dokler ne zaslišite klika in okvir dobi polkrožno obliko. Pri zlaganju okvirja pritisnite na plastični nosilec na vrhu in zložite obe strani okvirja navznoter. Med hojo rahlo dvignite zadnji nogi okvirja in ju potisnite. Poskusite stati naravnost, simetrično.

Okvir je izdelan iz aluminijastih cevi, prevlečenih s sijajnim anodnim premazom. Noge okvirja imajo gumijaste protizdrsne konice, ki ne opraskajo tal. Višino od tal do dela držalnega ročaja (v razmiku 2,5 cm) je treba nastaviti tako, da so roke v komolcih rahlo pokrčene – to lahko priročno storite z enim pritiskom na gumb. Hoduljo očistite z vlažno krpo, ne uporabljajte agresivnih čistilnih sredstev ali topil.

  • Maksimalna teža: 130kg
  • Teža: 3,1kg
  • Višina: 82-100cm
  • Širina: 50cm
  • Dolžina: 51cm

 

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.