gel za ogrevanje HOT GEL 50 ml

11,96

SPORT LAVIT HOT GEL za ogrevanje mišic se uporablja predvsem v hladnejših delih leta, ko je mišična aktivnost manjša.
Hladnejša je okolica, težje je od mišice “zahtevati” optimalen izkoristek, ki je normalno dosegljiv pri višjih temperaturah. Gel dvigne lokalno temperaturo mišičnega tkiva in tako posledično pripomore k lajšanju drsenja mišičnih filamentov. Gel naj se uporablja predvsem pri temperaturah, ki so med 0 in 10 stopinj celzija.
Za koga je SPORT LAVIT HOT GEL primeren? Za športno aktivne posameznike, za vse, ki imajo pogosto okorele mišice za vse, ki težko prično z mišično aktivnostjo in so slabše mobilni, za vse, ki imajo težave v mišicah, za vse vrhunske športnike ter rekreativce. Gel Sport Lavit tako učinkovito segreje mišično tkivo ter pripomore k izboljšani gibljivosti ter elastičnosti mišičevja. Ustrezna gibljivost mišičnih mikrofilamentov olajša gibanje obenem pa tudi preprečuje preveliko količini mikro poškodb. Pogosto menjavanje hladno toplo je poznana terapija tudi pri številnih primerih izčrpanih ter oslablelih mišic, s pomočjo katere omogočamo terapevtsko regeneracijo.
Toplota omogoča izboljšano gibljivost mišice, deluje regenerativno, pogosto pa tudi lajša tudi težave v mišicah, ki so posledica intenzivne obremenitve mišičnega tkiva. Hlajenje se pogosto uporablja pri poškodbah, oteklinah, topih udarninah ipd. Od časa do časa je hlajenje nujno, saj so poškodbe mišic pogosto lahko tudi nevidne.
Sestavine SPORT LAVIT HOT GEL-a: Ekstrakt koprive in vražjega kremplja omogoča prijetno hlajenje ter dobro lokalno prekrvavljenost – posledica je lajšanje neprijetnih mišičnih težav. Delovanje gela je tudi prijetno negovalno, površino kože regenerira.

Šifra: 396030 Kategorija:
Slovenian English
Ni izdelkov

Pri naročilu nad 50€ je dostava BREZPLAČNA . Opusti