Enterosgel v vrečkah 10 * 15 g

22,10

Osnovno in prvotno pakiranje izdelka Enterosgel v 225g tubi.

Kategorija:

Opis

Enterosgel je medicinski pripomoček, ki v črevesju veže škodljive snovi in tako prepreči njihov nadaljni prehod v organizem. Spada v skupino snovi, kateri se imenujejo enterosorbenti in imajo to lastnost, da na svojo površino oziroma v svoje pore vežejo različne snovi.

Enterosgel veže snovi višje molekulske mase velikosti nad 1,5 kDa, ob tem pa ne veže snovi, manjše od te velikosti. Pomembno dejstvo je, da se Enterosgel ne absorbira na sluznico prebavil in ne prehaja preko stene prebavnega trakta v telo. Enterosgel prehaja skozi prebavni trakt na naravni način, v njem pa absorbira (veže) škodljive snovi, bakterijske toksine in viruse ter se iz telesa izloči v celotni zaužiti količini skupaj z blatom. Mnogi učinki izdelka Enterosgel so bili klinično dokazani, še vedno pa marsikateri pozitiven vpliv jemanja izdelka Enterosgel ne morejo razložiti z znanim mehanizmom.

Izdelek je tako namenjen pomoči ob običajnih črevesnih težavah, zastrupitvah s hrano, pretiranim uživanjem alkohola, sladkorja in maščob, kot podpora zdravljenja različnih akutnih in kroničnih bolezni, alergij ter kot izdelek za profilaktično razstrupljanje telesa . Enostavna uporaba, netoksičnost, učinkovitost in varnost, potrjene s 15 letnimi opazovanji ter več študijami, delajo Enterosgel izdelek, kateri nebi smel manjkati v nobeni družinski prvi pomoči.

Ni izdelkov

Pri naročilu nad 50€ je dostava BREZPLAČNA . Opusti