Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Enterosgel v tubi 225 g

Osnovno in prvotno pakiranje izdelka Enterosgel v 225g tubi.

ŠIFRA: 1036578 KATEGORIJA:

22,50 

Najnižja cena zadnjih 30 dni: [wc_price_history]

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Opis

Enterosgel je medicinski pripomoček, ki v črevesju veže škodljive snovi in tako prepreči njihov nadaljni prehod v organizem. Spada v skupino snovi, kateri se imenujejo enterosorbenti in imajo to lastnost, da na svojo površino oziroma v svoje pore vežejo različne snovi.

Enterosgel veže snovi višje molekulske mase velikosti nad 1,5 kDa, ob tem pa ne veže snovi, manjše od te velikosti. Pomembno dejstvo je, da se Enterosgel ne absorbira na sluznico prebavil in ne prehaja preko stene prebavnega trakta v telo. Enterosgel prehaja skozi prebavni trakt na naravni način, v njem pa absorbira (veže) škodljive snovi, bakterijske toksine in viruse ter se iz telesa izloči v celotni zaužiti količini skupaj z blatom. Mnogi učinki izdelka Enterosgel so bili klinično dokazani, še vedno pa marsikateri pozitiven vpliv jemanja izdelka Enterosgel ne morejo razložiti z znanim mehanizmom.

Izdelek je tako namenjen pomoči ob običajnih črevesnih težavah, zastrupitvah s hrano, pretiranim uživanjem alkohola, sladkorja in maščob, kot podpora zdravljenja različnih akutnih in kroničnih bolezni, alergij ter kot izdelek za profilaktično razstrupljanje telesa . Enostavna uporaba, netoksičnost, učinkovitost in varnost, potrjene s 15 letnimi opazovanji ter več študijami, delajo Enterosgel izdelek, kateri nebi smel manjkati v nobeni družinski prvi pomoči.

PROLOCO MEDICO - PRIPOROČA

- 20%
4787X_393_01

47,02 

STROKOVNA POMOČ

Strokovno svetovanje
in kvalitetna podpora.

BREZPLAČNA DOSTAVA

Za vsa naročila nad 50,00 €

VARNO NAKUPOVANJE

Možnost plačila s kreditnim karticami in plačilo po povzetju.

100% GARANCIJA NA ZADOVOLJSTVO

Vračilo kupnine v roku 14 dni od nakupa brez dodatnih vprašanj.