Ekstrakt elevterokoka – 50 dražejev

9,80

Sibirski ženšen oz. elevterokok– ekstrakt korenike in korenin elevterokoka v dražejih – poživljajoče naravno krepčilo ob stresih in drugih napetostih, ki pomaga dvigniti vašo energijo!

Šifra: ELEVTEROKOK Kategorija:

Opis

Elevterokok je zelo močno krepčilno zelišče s številnimi pozitivnimi lastnostmi. Sibirski ženšen-elevterokok v kitajskem zeliščarstvu imenujejo wu ji pi, uporablja pa se pri težavah zaradi »hladnih in vlažnih » stanj. Elevterokok prispeva k izboljšanju naravnih obrambnih mehanizmov telesa, podpira koncentracijo in čuječnost, v primeru izčrpanosti in utrujenosti, ter v obdobju po preboleli bolezni prispeva k povečanju energije.

Pakiranje: 10 g (50 dražejev po 0,2 g)

Vsebina (4 tablete ): korenika s koreninami Elevterokoka – 168 mg, askorbinska kislina ali vitamin C -10 mg.

Način uporabe: otroci nad 12 let in odrasli 1-2 tableti 2-krat na dan med obrokom v obdobju 2-3 tednov. Če je potrebno, po posvetovanju z zdravnikom ponovite tretma po dvotedenski prekinitvi.

Opozorilo: prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Pred povečanjem priporočene dnevne količine se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte, če ste preobčutljivi za katero koli sestavino.

Ni izdelkov

Pri naročilu nad 50€ je dostava BREZPLAČNA . Opusti