Bacoban® dezinfekcijsko razpršilo 500ml

7,50

Razkuževalno in čistilno sredstvo za površine. Sredstvo je narejeno na vodni osnovi in je pripravljeno za takojšnjo uporabo. Učinkovito odstranjuje bakterije, fungicide in viruse.

  • Dolgotrajna površinska dezinfekcija

Bacoban® je patentirano dezinfekcijsko sredstvo na osnovi nano tehnologije, ki izkorišča poltrajni sloj nano lestvice SIO2 (poznan tudi, kot tekoče steklo).

Šifra: BAC500DL Kategorija:

Opis

Število okužb z mikroorganizmi je danes vse bolj v porastu.  Bacoban je učinkovit odgovor.

Bacoban® je visoko razvit in “inteligenten” sistem dezinfekcije “z nadzorovanim delovanjem. Na trgu poznamo kar nekaj klasičnih razkužil, a je njihova slabost kratko delovanje.

Bacoban® ima dolgotrajen proti mikrobni učinek: do 10 dni. Resnična korist Bacoban® je, da zagotavlja bistveno večjo varnost pred širjenjem mikrobov in virusov, kar zmanjšuje ponovno okužbo.

Bacoban® je bil razvit še posebej za izboljšanje varnosti med posameznimi dezinfekcijskimi koraki in je revolucionaren produkt za zatiranje mikrobov in virusev. Poleg dokazanega neposrednega bakterijskega in virucidnega učinka ima Bacoban® še dva zelo učinkovita mehanizma. Proti mikrobni učinek do 10 dni (baktericidno, fungicidno).

Bacoban® tvori ultra tanko plast, ki hrani biocide, ki se počasi sproščajo, ko je površina na mestu in ubijajo bakterije in glive – do 10 dni. Bacoban® ima močan učinek proti virusom in patogenom, kot so hepatitis B in C, vaccinia, HIV, Staphylococcus aureus, BVDV (Filoviridae, Ebola), virus gripe, vključno s H5N1 (virus ptičje gripe), rotavirusi, Pseudomonas aeruginosa, Candida albicans Adenovirus in še nekaj.

Ko čiščenje površin postane enostavno

Bacoban tvori izjemno tanko plast, ki vzpostavi površino, ki je enostavna za čiščenje in zmanjša potrebe po čiščenju za več kot 50%. Poleg tega so na površini nakopičene ultra tanke plasti, ki preprečujejo bakterijam in virusom, da se prilepijo na površino.

Bacoban je idealen za čiščenje in dezinfekcijo različnih površin kot so: javna mesta, maloprodajne trgovine, pisarne, restavracije,  zdravstvene ordinacije, šole, javni prevozi, veterinarstvo (veterinarske klinike, živinorejske kmetije in lastniki hišnih ljubljenčkov) , turistična dejavnost (križarke, izletniške ladjice, itd.), prosti čas (zdravilišča, bazeni, tematski parki), telovadnica in športna oprema … praktično kjer koli je potrebno varnejše okolje ali preprosto zaželeno.

Bacoban je patentiran in ima potrjeno bio združljivost v skladu z DIN EN ISO 10993-1 ter certificiran medicinski pripomoček razreda 2A CE. Dezinfekcijska sredstva Bacoban ne vsebujejo srebra, triklosana, aldehida ali fenola.

Lastnosti:

  • Čisti in razkuži hkrati v enem koraku.
  • V 5 minutah ubije bakterije (EN 1040, EN 1276).
  • V 5 minutah ubije glive (EN 1275).
  • V 5 minutah ubije viruse (na voljo so poročila o testiranju).
  • Zagotavlja do 10 dnevno zaščito pred bakterijami in virusi.
  • Enostaven za uporabo.
  • Čiščenje in razkuževanje v skladu z z Direktivo 93/42 / EGS. Ustreza standardom ASTM E 2180
Slovenian English
× Zaščitna očala s polikarbonatno lečo MPG-HC-3
1

x

7,20
Seštevek: : 7,20

Košarica Blagajna

Pri naročilu nad 50€ je dostava BREZPLAČNA . Opusti